Over ons.

Straalbedrijf Boll is gevestigd in Enschede.

Ons straalbedrijf is voornamelijk werkzaam in de regio Twente en de Achterhoek, maar wij werken door heel Nederland


Wij  snappen dat een straalopdracht vaak op het laatste moment wordt gepland, en daarom zijn wij vaak binnen 2 weken beschikbaar voor u.


Straalbedrijf BOLL is in 2016 opgericht door Robin Luchies en heeft zich 3 jaar volledig gericht op het zandstralen, en de afwerking van kwalitatieve houten meubels.
Na een periode van 3 jaar werkzaam te zijn geweest in de meubelbranche, hebben wij van van BOLL Meubelservice besloten om ons vakgebied verder uit te breiden, en dan specifiek in het zandstralen van houten objecten op locatie.
In begin 2019 hebben wij een mobiele straal unit aangeschaft, en sindsdien zijn wij volop bezig met het zandstralen op locatie.
Wij zijn gespecialiseerd in het zandstralen van houten objecten, en wij hebben in de loop der jaren zeer veel meubels gestraald, waardoor wij de nodige expertise hebben opgedaan wat betreft het zandstralen van hout.

Wij Zandstralen geen meubels op locatie, dit gebeurt alleen bij ons in de werkplaats aan de Poolmansweg 166 te Enschede.

Bij ons in de werkplaats hebben wij ook vele kleur stalen hangen van verschillende soorten hout, wilt u deze bezichtigen neemt u dan eerst even contact met ons op voor een afspraak.

Indien wij op locatie voor u mogen zandstralen dan berekenen wij geen voorrijkosten, tot en met 50 kilometer vanaf Enschede.
Woont u verder weg dan worden deze kosten vooraf met u besproken.
Woont u rondom Enschede dan komen wij graag eerst even vrijblijvend bij u langs, om de straal klus op locatie te bekijken, woont u verder weg dan kunt u altijd mailen of een berichtje sturen via Whats App.


BTW Nummer: NL002233099B97   KVK Nummer: 68198027 IBAN: NL65 ABNA 0580 6030 75