Tarieven stralen op locatie.


Kleinere straalopdrachten worden uitgevoerd door 1 man personeel, is een opdracht wat groter, of moeten we in de hoogte werken dan hebben we altijd een 2é persoon nodig zodat we veilig kunnen werken en bovendien gaat de opdracht een stuk sneller.


Straalunit per dag €275
Werkuren €52,50,-per uur
Straalmiddel per zak €15 -  Plus minus €125-€150 per dag.
Afplakmateriaal glas prijs in overleg.

Wij brengen minimaal 5 uur in rekening voor een kleinere straalklus.
Prijzen zijn exclusief btw.Meubels stralen.

Voor meer info en tarieven verwijs ik u door naar de website van BOLL Meubelservice
www.bollmeubelservice.nl

Transport service voor het halen en brengen van de meubels.

Transport kosten binnen Enschede €50
Hengelo, Glanerbrug Losser €60
Oldenzaal, Almelo wierden, Rijssen, Denekamp €80


Tarieven voor de huur van de straal installatie.

Dit zijn de kosten als u de straal unit wilt gaan huren, dit is inclusief alle benodigdheden exclusief straal middel.
Ik kan aan de hand van de foto's wat u naar ons stuurt, een inschatting maken van hoelang u de machine ongeveer nodig heeft.

1 dag €250
2 dagen €450
3 dagen €650
4 dagen €750
5 dagen €850
Straalmiddel per zak van 25 kg €12,50


Voor elk uur dat de straal installatie later wordt teruggebracht, dan is afgesproken wordt €35 per uur in rekening gebracht, heeft u de straal unit toch een hele dag langer nodig dan zal dit bedrag van de borg worden ingehouden.
Er zal voor zowel particulieren als bedrijven vooruit betaald moeten worden, wij vragen €500 borg en maken altijd een kopie van uw rijbewijs.
Er kan alleen contact betaald worden de factuur krijgt u zodra de straal installatie terug is bij ons.

Prijzen zijn exclusief btw.


Algemene voorwaarden.

Wij stellen onze offertes op aan de hand van de gekregen foto's en video's van uw project, wij vragen u daarom ook om zo goed als mogelijk alles op film te zetten, vergeet u dingen op film te zetten dan heeft u kans dat de daadwerkelijke factuur hoger uitvalt.
U als klant bent verantwoordelijk voor het afplakken van vloeren, ramen, wanden, plafonds en andere dingen die tijdens de offerte met u zijn besproken, in sommige gevallen zullen wij de afplakwerkzaamheden verrichten maar dit vermelden wij dan duidelijk op de offerte.
Indien wij van straalbedrijf BOLL eerst op locatie dingen moeten gaan afplakken, dan worden hiervoor extra materiaal kosten berekent, alle gemaakte uren dat wij langer bezig zijn met de straal opdracht worden dan aan u doorberekent.
Wij van straalbedrijf BOLL zijn niet verantwoordelijk voor enige vorm van schade, die voor tijdens of na onze werkzaamheden kan ontstaan.
Tijdens het stralen komt er veel stof vrij, u als opdracht gever moet hier rekening mee houden dat dingen onder het stof komen te zitten, wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor stof schade of iets dergelijks.
Als wij hout stralen op locatie dan zal er ook een beetje hout van de balk verwijderd worden, de nerf structuur zal dieper worden omdat de zachtere hout nerf eruit wordt gespoten.
Moeten wij verf zandstralen op locatie dan is de kans heel groot dat er nog verfresten achter blijven, de opdracht gever zal zelf de laatste beetjes verf moeten weg schuren, of hij/zij zal dit op een andere manier moeten verwijderen.
De straalunit wordt per dag verhuurd, elke dag dat de compressor er staat wordt in rekening gebracht.
Wij kunnen sneller werken als er een rolsteiger aanwezig is op locatie, indien er geen rolsteiger aanwezig is horen wij dat graag van u dan nemen wij een trapje mee of kamer steiger mee.
Nadat wij alle gebinten en balken hebben gestraald spuiten wij alle wanden en balken enz, zo goed als mogelijk schoon met lucht, dit betekent niet dat alles stofvrij is.
Nadat alle stof een beetje is weggetrokken kunnen wij de ruimte bezemschoon opleveren, (dit valt onder meerwerk uren.)
Het gebruikte straalmiddel nemen wij niet mee terug, u bent zelf verantwoordelijk voor de afvoer van het gebruikte straalmiddel (dit mag in de bouw container).

Zodra onze werkzaamheden klaar zijn kan er contant afgerekend worden, zo niet dan krijgt u een digitale factuur van ons deze dient binnen 7 dagen betaald te zijn nadat wij onze werkzaamheden hebben afgerond.
Voor aannemers en andere tussen personen geld een betaaltermijn van 21 dagen, na afronding van het project.